Site Overlay

Palvelut

Puiden hoito

Tarjoamme laadukkaat ja kustannustehokkaat puunhoitopalvelut projektin alusta projektin loppuun asti Turussa ja Turun lähialueilla. Kun piha-aitasi tai pihapuusi kaipaa siistimistä, on aika ottaa yhteyttä. Suoritamme mm. puiden hoitoleikkaukset, rakenneleikkaukset, pensaiden leikkuut ja latvustentuennat pihalla kuin pihalla. Huomaa, että leikkaamme myös kuusiaidat! Yksikään projekti ei ole liian vaikea. Puunhoito Turku, Kaarina, Rusko, Lieto ja lähialueet! Pyydä tarjous tarvitsemistasi puiden hoidon palveluista täältä!

Puiden kaato

Yrityksemme vahvinta toimialaa puiden poistaminen eli puiden kaato Turun seudulla. Puun poistopalveluita tarvitset esimerkiksi silloin kun puu on liian lähellä taloasi, tai jos puu on vaurioitunut. Olemme erikoistuneet erityisen hankalien puiden poistamiseen. Hoidamme suorakaadot, kiipeillen tehtävät puunkaadot, henkilönostimilla tehtävät puunkaadot ja nosturikaadot nopeasti, siististi ja turvallisesti kaikilla pihoilla. Huomaa, että työkohteiden arvioinnit ovat asiakkaille aina ilmaisia! Puiden kaato Turku, Kaarina, Rusko, Lieto ja lähialueet! Pyydä lisätietoa puiden poistosta täältä!

Kantojyrsintä

Hoidamme myös kantojyrsinnät ammattitaitoisesti ja ympäristön huomioiden. Kantojyrsintä Turku, Kaarina, Rusko, Lieto ja lähialueet!

Pyydä lisätietoa kantojyrsinnästä täältä!

Muut palvelut

Runko-Ranta Oy tarjoaa myös muita arboristi-palveluita tarvittaessa. Näihin kuuluvat mm. myrskytuhojen raivaustyöt, metsuripalvelut, puutarhuripalvelut, erilaiset puunhoitoon liittyvät konsultointipalvelut sekä puiden kuntoarvioinnit Turussa ja lähialueilla. Kysy lisää tarjoamistamme arboristi-palveluista täällä!

Ota yhteyttä yhteyslomakkeellamme tai soita. Toiminta-alueemme on Turku ja sen lähialueet.